I dagarna fyra

Mina älsklingar har varit på besök under fyra dagar. Mormor har myst med den lille så mycket jag bara kunnat.
Igår åkte de hem igen och det känns tomt och trist men de kommer igen. Vi har hunnit med att vara på terapibadet och haft en härlig eftermiddag och igår avslutade vi dagen med palt hos stora syster i Storbacken.

Idag är förkylning igång igen och allergin tar ut sin rätt, men det är bara bita ihop och gå vidare framåt.

Ha en härlig dag!


Letat och letat

Nu har jag letat efter ett par arbetskor att ha under sommaren och de absolut fulaste men dock de skönaste skorna i världen är ju märket crocs. Jag har spånat efter dem när jag och kära syster var i Boden igår men det är inte så lätt att hitta några som är lite mer nätta än den mest vanliga varianten. Men efter lite letande på nätet så har jag nu beställt den här varianten. Nu är det bara att hoppas att storleken stämmer för min del, men 34/35 bör nog passa mig.


Det är dags för mina gamla, ursköna  "foppa tofflor" att går i pension.Jag längtar till morgondagen då jag får hämta mina älskade på tåget. Lillpluppan Emma med älskade dottern Emelie kommer på besök och jag kan lova att mormor är upptagen hela helgen. Det ser jag fram emot.


Önskar alla en underbar helg!


Hopp om livet!

Idag finns det hopp om livet, det känns redan så mycket bättre men jag ska ändå ta det piano så jag är frisk tills mommas lilla hjärteplupp kommer hit. Dottern och lilla pluppan sätter sig på tåget och kommer upp till mormor på torsdag. Ska då åka och hämta dem i Murjek på morgonkvisten.

Jag har något att se fram emot...flera dagar med min lilla sötnos:)(kortet är lånat av min dotra)

Ha en härlig dag!

Försnuvad

Jag har nu legat "försnuvad" i någon dag. Efter att ha använt olika medikament mot försnuvningen så börjar det kännas mycket bättre. Jag har fått sår under näsan, sett på tv, sovit i massor, liggsår  fram tills det att rastlösheten har tvingat mig ut på affären.

 Jag hoppas verkligen inte att jag har smittat ner alla på copp idag när jag gick omkring bland varor och nös som ett tok. Jag såg att många drog sig undan från mig, men jag lovar att jag nös i armvecket så gott jag kunde.

Alla andra säger förkyld, precis som jag gör, men min favoritsvåger frågar alltid när jag hostar till eller nyser: är du "försnuvad?". 

 Jag är försnuvad!

Kram

RSS 2.0