Ensam i helgen

Idag drog familjen till stugan, utan mig!!
Sambon, hunden, systern, svågern och lillebror. Det känns lite konstigt att de är iväg utan mig men det är dem väl unt, fast jag måste medge att jag är lite avis, men det går över. Undrar om de klarar sig utan mig? Det gör de alldeles säkert...Själv har jag varit och arbetat på mitt härliga arbete och känner mig så nöjd över dagen. Imorgon blir det en längre arbetsdag och likaväl på söndag, men vad gör det när jag har ett sådant toppenjobb med toppen arbetskamrater.

Ikväll har jag varit och firat söta Victoria på hennes födelsedag och jag fick i mig lite gotårta.
Kvällen består av surfing på nätet samt lite VIP-tvättning.

Ha en härlig fredagkväll!!


Syster yster

Igår kväll när jag slutade så gick jag till min kära syster för att umgås och mysa några timmar och vi hade riktigt trevligt när vi pratade om ditt och datt samt löste livets alla gåtor. Det låter väldigt djupt men så var det inte. Det är alltid lika mysigt att få sitta och surra med min kära syster, hon betyder väldigt mycket för mig.

Idag är jag ledig och har tänkt mig ut i solen och jag hoppas på en fin kväll så jag kan gå en lång härlig promenad med mina kärlekar.

Ha en toppendag!

Kramen

Se hela bilden

Tiden rinner iväg!

Nu är det ett bra tag sedan jag bloggade något och det har hänt en hel del sen sist. Men jag ska försöka bättra mig lite på den fronten. Lusten av att blogga har i och för sig inte varit så stor men så kan det vara ibland.
Livet rullar på för mig likväl som för alla er andra. Det har sina upp och nergångar men i det stora hela så har jag det fantastiskt bra. Jag trivs med livet och har fått ett sådant underbart sommarjobb som jag verkligen hoppas ska övergå till ett mera permanent arbete, men det får tiden utvisa hur det blir med den saken.

Min dotter och svärson har varit upp till Jokkmokk en helg och det var så härligt att få se hennes gravida mage samt att jag fick känna den lilla tjejen sparka mot min hand, det bor nog en liten mini fotbollspelare där inne. Men det var så roligt att få träffa dem igen, min lilla Emsan och fina Henrik:)

Jag har budat på en liten ovanlig barnsäng som jag fick köpa för ett tag sedan men så duktig som jag är, så är ju aldrig kameran med mig. För då hade jag givetvis tagit en bild på den och kunnat visa upp den..
Sängen ska pyntas med lite diverse saker innan den nu är helt klar så då kanske det dyker upp en bild på den framöver.

Vi har även hunnit fira min brors och svägerskas silverbröllop under midsommar och det var supertrevligt att få umgås med nära och kära. Nu vill inte min bror att jag ska visa några kort på dem men jag kan visa det underbara stället som de driver under somrarna. Där kan man äta väldigt gott och vistas i en underbar miljö, så har ni vägarna förbi Jokkmokk så måste ni helt klart besöka Forsviken och äta deras förträffliga mat samt möta dess underbart trevliga personal.

Nej nu var det allt för denna gång.

Må gott och lev väl!!

RSS 2.0