sömnlös

Sitter här och är sömnlös. Kan det bero på att jag somnade på soffan när jag kom hem efter dagens arbete? Jo det är hela förklaringen, men jag kan ta mig en skön sovmorgon så det gör väl inte så mycket. Det fanns en tid, en lång tid under mitt liv då jag stupade i säng vid nio tiden varje kväll. Men då var dagarna fyllda med all slags aktivitet med mina barn och arbete. Nu för tiden så har jag bara vår lilla familj att ta hand om, men så ska livet vara.

Är en liten nattuggla:)
Juicy

Jag har bloggat runt nu ikväll och då stötte jag på en tävling som Juicy Couture har och jag vill gärna dela med mig av detta fast jag hoppas att det är jag som vinner. Nej jag är ingen egoist utan skulle bli lyckligt glad om någon av mina vänner/läsare får turen att vinna. Så om ni har lust, ta chansen ni med!

Idag har jag varit på mitt eminenta arbete och haft en toppendag med alla underbara människor som finns där, allt från personal till våra ungdomar. Imorgon väntar en ny spännande dag.

Må gott alla ni härliga människor!


Hjälp!

Klänningen jag beställde var ingen hit för min del, jag kunde väl förstå att jag skulle känna mig som en kyckling i duniga fjädrar. Allt är så fint på alla andra men inte på mig. Nu vette gudarna vad jag ska hitta på till den 18 juni men något ska jag väl ändå lyckas med.

Här utanför vårt hus har vi en "ljugarbänk" och jag kan lova att det ljugs och snackas en hel del skit här ikväll, så till den milda grad att jag har sån lust att stampa ut och säga vad jag tycker och tänker. Men det är nog bäst att bita mig i tungan i stället. Men jag tycker inte om elaka tungor, det förargar mig.

Men det finns så många goa och glada gubbar här i vårt kvarter (de satt inte på ljugarbänken), som alltid säger något snällt och vänligt så fort vi ses. De hoppas jag kommer att sitta där många år till.

Här uppe i norr har vi äntligen fått smaka på sommaren. Det är varmt och det har åskat så det stått härliga till, men sen kom den underbara solen tillbaka och jag borde ha njutit av solen utomhus idag men tog istället en städdag, putsade fönster och annat smått och gott. Det kommer fler härliga sommardagar då jag ska njuta av det goda i livet.


Jag önskar er alla en härlig sommarkväll!!


Bröllop

Har fått äran att sjunga vid ett bröllop så nu texttränar jag en hel del. Det var ett tag sedan jag tog en ton så jag måste träna upp mina sångmuskler. Men jag har någon vecka på mig innan denna fina begivenhet ska ta sin plats.

Men sen kommer frågan....vad sjutton ska jag ha på mig?? Jag har ju aldrig något som passar, vilket är ett vanligt problem för oss kvinnor. Här uppe är det ju inte så lätt att få tag på kläder så jag chansar med att klicka hem en klänning på vinst och förlust. Hoppas den passar och att sången håller.

Image#1

Jag föll för denna klänning som jag hoppas ska passa och duga.

Denna dag går i slöhetens tecken. Jag bara tar det lugnt men mellanlandar nere i tvättstugan lite nu och då.
Jag har gått igenom mina sommarkläder, rensat och ska nu se till att kläderna blir rena och klara inför de kommande soliga dagar. Ja, jag vet att jag är optimist vad gäller soliga dagar, men hoppet är det sista som försvinner.

Ha alla en härlig "flygardag"!


RSS 2.0