Vila i ro

Jag vill hedra vår kära och omtänksamma vän som alltid fanns till för alla. Jag vet hur mycket du älskar levande ljus och jag skickar med dig det på din färd.Kramhttp://www.youtube.com/watch?v=jhat-xUQ6dw

Favoriter


Nattugglande mamma mu

Nu när jag är arbetsledig och vardagen återkommit till det normala eller för mig, det onormala. Jag har inget planerat inför morgondagen. Jo nog har jag planerat att jag ska göra en massa saker på hemmaplan, som att skura upp köket och hela lägenheten, men jag är funtad på ett annat sätt har jag märkt genom åren. Ju mer jag har att göra desto mer får jag gjort och kan vara väldigt kreativ. Men det som händer med mig är att jag blir lat som en mask och gör ingenting istället. Jag är inte skapt för att gå hemma och dra fötterna efter mig.Just nu är jag en nattuggla som helt enkelt tycker det är för jobbigt att gå och lägga mig, till och med det är en bedrift. Nej egentligen så är det skönt att komma till ro i vår härliga säng men just nu så är det bara så här för mig. De senaste dagarna har jag planerat och planerat utan att komma till skott, men det kommer säkert vad tiden lider.

Må gott mina vänner!

Kram


Idag är det en sådan dag...

Jag vaknade tidigt idag fast jag egentligen skulle ha stannat kvar där resten av dagen. Jag är ledsen, besviken och arg så det förslår.


Det är sällan jag känner som jag gör just nu,  men idag är det en sådan dag.
Jag känner mig totalt överkörd men en sak är säker..."ont krut förgås inte så lätt"

Jag kommer igen!!

RSS 2.0