Tipsar om en tävling

Här kan ni gå in och tävla om att vinna ett väggord.
Ta chansen ni också och lycka till!
Må gott och lev väl!

Kram

Bröllop

Nu har jag legat på is ett tag men det händer så mycket och jag har haft så mycket annat för mig ett tag. Vår lilla hund är på kollo i helgen med min kära syster, svåger och lillebror. Han har det bara och mår bara gott. I morgon eller rättare sagt idag, så ska vi på bröllop. Mannens kära syster ska gifta sig och det ska bli roligt att gå på bröllop. Jag har faktiskt dammat av en kär gammal klenod till klänning som jag endast haft på ett bröllop tidigare och den bar jag på min kära vän Mias bröllop och det var ett antal år sedan men jag tycker om den så mycket och har sparat den genom alla dessa år och nu ska jag använda den igen, för andra gången.
Just nu hänger den på tork och ska till att strykas men jag lovar att jag ska ta ett kort på den och visa er hur underbart vacker den är.
Se hela bilden
Men som mest går jag nu i väntans tider.

Kram på er alla goda!

Hipp hipp hurra!!

Min profilbild


Idag fyller min stora prinsessa 24 år! Grattis min älskade dotter! Hoppas du får en underbar dag.
Just nu skulle jag verkligen vilja vara i Umeå och för att kunna fira dottern men det är en lång bit att åka, ungefär 40 mil så vi får ta igen firandet när mamma mu kommer neröver.

Igår var jag med kära syster yster till Luleå på en shoppingrunda. Vi gick på stan i flera timmar och vi fick några påsar med kläder med oss hem. Jag och Håkan ska på bröllop nästa helg så det behövdes fyllas på med lite nytt i garderoben. Det ska bli väldigt roligt att få gå på bröllop, det är inte ofta det händer så det ser jag fram emot.
Det blev bland annat en liten jacka med puffärm som jag tycker är jättefin.

Nu äntligen kommer svaret på vilken hundras lilla Bernard är och han är en blandras eller gatukorsning, vilket man nu vill säga.

Hans moder är en blandning av Lhasa Apso, Shitzu och lite pudel och hans pappa är en renrasig Coton de tulear.


Världens finaste hund.

Ha en underbart härlig dag!

Kärlek

Mina barn är min största kärlek som finns. Lyssna på denna underbara sång och njut!


http://www.youtube.com/watch?v=JUt-qjRZVK4

Fårskinn

På Jokkmokks höstmarknad inhandlade vi ett mycket vackert fårskinn som jag lagt på golvet i sovrummet och det finns en liten parvel som verkligen gillar det. Kanske lite synd att låta lilla B inta skinnet men han njuter verkligen av att ligga på det, så klart är han värd det.


Ha en härlig fredag!


Härliga fredag

Nu har det börjat frostas på här uppe i norr och det har nog varit minusgrader på några håll i länet, men idag skiner solen och det är en helt underbart härlig dag. Trots det sitter mamma mu här i morgonrocken och myser på i tofflor och ibland är det bara så jäkla skönt att få göra det ett tag. Jag har ju faktiskt varit ut på en morgonpromenad med Bernard så lat är jag inte. Senare under dagen ska jag på mitt härliga arbete och jag kommer att jobba under helgen.

Allt är som vanligt denna dag och jag önskar alla mina goa en trevlig helg!

Må gott och njut av livet!

Gratisbild på Frost

RSS 2.0