Änglamakerskan och jag

Har äntligen fått tillhanda Änglamakerskan. Jag har den i mp3 form och lyssnar på boken. Jag och änglamakerskan får massor gjort, vi städar, vi tvättar och har det så trevligt tillsammans. Det känns skönt att ha en ledig dag så jag kommer ikapp på hemmafronten.
Dessutom längtar jag tills morgondagen då Mio möbler ska leverera vår sänggavel. Sovrummet ska få sig ett lyft, äntligen.
Muminmuggar

bild-1

Jag bloggade runt lite och hittade en tävling om muminmuggar som jag gärna vill länka till. Vem har inte läst och sett filmer med dessa underbara figurer. När jag var liten så tittade jag ofta på mumindalen på tv och det fascinerade mig väldigt mycket. Jag har läst böckerna och även haft hörböcker till mina barn när de var små.
Den figur som jag mest var fascinerad över var nog lilla My, jag upplevde henne som spännande men samtidigt så väldigt arg och sur.Det skulle vara roligt att få vinna dessa fina muggar. Hoppas ni också tar chansen.

Må gott och ha en härlig dag!


Jag lever.

Jo jag lever men har haft en sommar med massor av arbete och annat som tagit min tid och därför har jag inte hunnit blogga. Min sommar har bestått av både ditt och datt. Mitt mål var att komma mig ner till Umeå för att besöka mina kära men nu till veckan ska det ske och det längtar jag till. Jag hoppas verkligen att jag får möjligheten till att träffa alla de mina.

Jag återkommer med mera uppdateringar.

Må gott och njut av livet!
RSS 2.0