Samla poäng

Nu är det allt bra länge sen jag skrev något på bloggen men jag är ju enarmad så det blir mest att jag sitter vid datorn och surfar. nu blev jag tipsad av en vän att samla poäng på mobil refill, vet ju inte om det är något för er som läser min blogg men finns intresse så gå in på denna länk.

För övrigt har vi det bara härligt i värmen om än lite seg idag efter gårdagens bravader. Vi hade lite förfest här innan utgång på Gasskas. Där träffade vi en hel massa folk som jag inte sett eller pratat med på länge. Vi hade det väldigt trevligt. Efter stängning gick ett litet lurvig och glatt gäng hit hem och fortsatte trevligheterna på en varm balkong:) Kan inte klaga på att den underbara värmen har kommit även hit upp i norr.

Har nyss pratat med min kära lillebror som är söderut, i Söder tälje hos vår äldre bror. Igår var han en stolt chaufför till en RR- Rolls Royce.

Bilden på detta får avsluta inlägget för denna gång!


Mina kära syskon!

Sitter här i kvällens sena timma och tänker på mina kära syskon som alltid ställer upp i vått och torrt. Alla är så gulliga och omtänksamma. Jag är lyckligt lottad som har det så. Tack underbara Ni för allt ni gör för mig! Älskar er så mycket!!

Kort men ett väldigt viktigt inlägg:)


En armad bandit!

Operationen blev av och den blev enligt överläkaren väldigt lyckad, men  nu är jag enarmad...med råge. Har bestämt mig för att bara ta det lugnt och låta läkningen ha sin process. Det kommer att bli korta inlägg ett tag framöver.

Idag har det varit blandat väder, från snö-sol, men huga så kallt det är ute. Men lönt att klaga på vädret när man ändå inte kan göra något åt det.

Ikväll blir det lugna gatan med mys framför tv:n och ett glas vin!

Må så gott!!

Helgen är över!

Anlände till min andra dotter igår, tänkte spendera några dagar här så jag får umgås med henne och hennes sambo Henrik. Idag har jag varit och hjälpt den äldste sonen att städa ur hans lilla lya. Och det gick jättebra fram tills mamma mu klantade sig och tappade ner den nyinköpta mobilen i skurhinken...attans otur!! Snacka om att jag är arg på mig själv för min klumpighet. Nu är den rackaren på tork och jag hoppas och håller alla tummar och tår på att den ska starta upp igen och leva ett tag till.

I lördags så var jag ut och kollade på Whitesnake, och de är ju verkligen bra men ack, dessa förbannade solon som de körde hela tiden. Jag tyckte att det förstörde en bra del av konserten. Självklart är de duktiga musiker men att hålla på med långa solon, dödar lite av stämningen. Ja det är ju min åsikt ialla fall.

Nu sitter jag och hänger över datorn, det är dags att strax krypa ner i sängen för i morgon ska jag läggas på operationsbordet..nu hoppas jag och tror att det inte ringer i telefonen och att operationen avbokas, skulle inte förvåna mig. Och då kommer jag att gå i taket....ja ja ingen idé att ta ut något i förskott..

Nej mina vänner, ett kort inlägg för dagen.

Må så gott och på återseende!
Lär väl dröja ett tag innan jag kan sätta mig och skriva igen...RSS 2.0