Livet rullar på.

Livet går sin gilla gång med kärlek, sång och arbete. Har en ledig dag idag som har bestått av städning och annat smått och gott. Jag och Mr H har ätit en god middag och nu blir det som mest soffhäng och någon sväng ner till tvättstugan.Imorgon ska jag åka iväg på "Piteå dansar och ler" i arbetet men det blir säkert en trevlig upplevelse för alla.

Ett kort inlägg denna gång men jag önskar er alla en härlig och solig fredagkväll.

En del av min familj.

Igår anlände dotter, hennes sambo och lilla Emma hit till vår lilla by. Hon är som en glad liten lärka mest hela tiden.
Idag har hon mest skrattat och helst hade hon jagat Bernard runt huset om hon kunde.

Så här fin är mormor mu:s lilla prinsessa.


Mamma Emelie och lilla Emma.Jag har arbetat idag så jag har inte kunnat vara med dem under hela dagen men någon timme har det blivit.
Nu har jag nyss kommit hem och ska försöka varva ner lite innan det är dags att hoppa i snarklådan.
Vi har haft en toppenväder idag och jag hoppas vi har det imorgon så vi kan ta oss ner till Notudden för att bada.

Visst är jag duktig som har börjat använda min kamera lite mer än jag gjort förut. Man kan lära gamla hundar att sitta.

Ha en fortsatt härlig sommar!

Må gott och njut av livet!

Nu är jag igång igen!!

Nu har jag verkligen kommit in i bloggandet och känner att det faktiskt är riktigt roligt, och nu kommer ett kort men väldigt fint inlägg.

På mitt eminenta arbete finns det en person som jag vill lyfta fram denna gång. Personen ifråga är så otroligt duktig på sitt skapande och jag vill gärna dela med mig med av hans verk.


Trädgården är inte klar ännu men det kommer att bli fantastiskt vackert när det är färdigt.
Men visst är det otroligt vackert gjort med dessa fina stenar?

Må gott!

MIn kära granne.

Igår kväll satt jag uppe ganska sent och när jag såg att klockan tickat iväg alldeles för mycket så tog jag mig en sväng ut på balkongen innan sänggåendet. Min gulliga och fina granne var även vaken och jag hörde hur han sjöng med till Allsång på Skansen. Det var Kjell Lönnå som höll i sången o´sole mio (vet inte om jag stavar rätt) men jag blev så glad när jag hörde min granne sjunga med i hög hals och det lät inte alls dumt.
Tack gulliga granne för att du förgyllde min sena kväll.

Idag kommer mormors lilla hjärta hit på besök och det längtar jag till. Kvällen går i Emmas tecken men vi ska ta en sväng till favorittjejen Victoria. Hon har fyllt år under helgen så vi ska dit och fira henne lite.


Vackra Victoria som fyllt 25 år.Mormors lilla pluppi pluppis.

Ni må tro att jag längtar tills jag får busa och gosa med denna underbara flicka.

Men innan jag gör något annat idag ska jag ner och se till Malte the katt. Jag är tillförordnad kattvakt under veckan då min goda vän är på semester och jag hoppas hon får njuta av sin ledighet. Jag och Malte kommer så bra överens så vi klarar oss.
Ha en härlig måndag och njut av livet!


det fungerar inte att blogga....

Jag har försökt att göra inlägg ikväll men nu ger jag upp!!  Allt som jag har skrivit har bara försvunnit...jag har försökt att göra ett litet inlägg om min kära granne som har förgyllt min sena kväll med att sjungit med i "Allsång på Skansen"....o´sole mio..

...uppdatering kommer....


Midnattsolen

Igår slutade jag arbetet vid 22 tiden och då tog vi oss upp till Storknabben för första gången detta år.

Det var fint väder men precis när solen skulle gå ner så låg det en del moln i vägen, tyvärr men jag lyckades ändå fånga det med kameran. Jag håller fortfarande på att lära mig hur denna tekniska pryl fungerar med dess miljarder inställningar. Nu är det ju ingen avvancerad teknisk sak men den är dock inte så lätt att ställa in alla gånger. Men ska sanningen fram så är det "föraren" som inte har tränat och testat hur den fungerar.
Kvällen var ganska blåsig och kall men jag och Mr H for ut en runda i skogen med vår lilla B så han fick springa lös och njuta av naturen. Men jag må säga att det inte var så lätt att fånga honom på en bild. Men jag lyckades något så när till slut.
Tvättbäcken.

Idag är jag ledig och ska njuta av solen när den dyker upp på balkongen under eftermiddagen. Innan dess så har jag lite göromål, så det är hög tid att sätta igång med hushållssysslorna.

Må gott kära och njut av livet!


Mina syskonbarn

Ikväll ska jag umgås med mina syskonbarn, Linda och Sofia. Sofia bor i den stora staden och Linda bor i gnällbältet numera. Nu har det nästan gått ett år sedan vi hade möjligheten att umgås och surra av oss och det ser jag fram emot.


Jag ska vara mer flitig här på bloggen och jag återkommer med lite kort ifrån kvällen.

Må gott och ta hand om er!

Kram
Vinnare!

Jag har varit med i en bloggtävling och blev glatt överraskad när jag var in på Intvålad by TVÅL och såg att jag hade en efterlysning. Jag har arbetat hela veckan och har inte haft tid att sitta och blogga runt tidigare under veckan....men så roligt det ska bli att få öppna mitt hemlig smyckes paket från Fiaz

Jag återkommer senare med bilder på innehållet av detta paket....

Må gott denna härliga söndag!

Semester

Efter alla år som jag inte har haft någon semester så längtar jag otroligt mycket tills jag ska få ta ut lite ledighet. Känner mig ganska trött och sliten just nu. Jag drömmer mig bort till fjärran land med sol, bad och härliga äventyr.Här vill jag ligga och njuta någon dag!

Jag önskar er alla semesterfirare en underbart härlig sommar!

Må gott och lev livet.

RSS 2.0