Lite kalas

Igår kväll firade vi min födelsedag hos kära syster yster och favoritsvågern. Vi var inte så många men vi hade så trevligt. Och jag fick givetvis fina presenter som älgsouvas och ett presentkort på Ajte där jag ska köpa mig några fina ljuslyktor. Alla som känner mig vet att jag är en älskare av ljuslyktor i alla dess former.

Idag på morgonen fick jag världens sötaste lilla mp3 spelare av min kärlek och nu håller jag på att lära mig den och laddar även in en hörbok som jag ska försöka lyssna färdigt på.
Tidigare ikväll kom goa vännen Maria med familj på besök och jag skulle vara så duktig och baka en tårta men jag lyckades inte så där väldans bra.  Men det fick bli hallon med vaniljvisp. Jag måste villigt erkänna att jag inte är en duktig bagerska. Men trots det fick jag en sådan fin ljuslykta i form av ett hjärta och den ska nog få pryda köksfönstret tror jag eller så blir det till vardagsrummet.

Jag gör bara ett snabbt inlägg ikväll för nu är det snart filmtime med Mr H..

Ha en skön och trevlig kväll!

Det händer mycket just nu!

I går kom våran lilla efterlängtade Emma ut till jordelivet. Hon är söt som en karamell och jag längtar otroligt mycket tills jag får hålla henne i min famn. Nu har jag egenhändigt stulit några bilder på henne via Emelies blogg

                    

Så här söt är vårt lilla underverk, så titta och njut. Nu tycker jag ju faktiskt att hon är lik mig men jag är säkert så självgod när jag tycker så men det bjuder jag på. Jag är både en stolt mamma mu och en stolt mormor så klart.


Min kära son Kennie fick igår glädjande besked. Han har gått vidare till final i "vassaste kocken" och mina planer är att ta mig ner till huvudstaden för att beskåda hela tävlingen. Jag hoppas jag kan ta mig iväg och nu ska jag sätta mig ner och kolla upp resor. Nu är det kanske lite tidigt men tävlingen är den 2 februari 2011.


Grattis än en gång min kära son. Mamma mu är SÅ stolt över dig!

Äldsta dottern Sandra har varit med som webbjoker i melodifestivalen fram till idag. Då blev hon tyvärr utröstad till allas vår förtret. Familj, släkt, goda vänner och även dem jag inte känner har röstat och stöttat men det räckte tyvärr inte ända fram. Jag är så ledsen för hennes skull. Hon är så duktig och jag vet att hon kommer att ta sig långt i livet i alla fall, utan melodifestivalen men det är ju en bra skjuts om inte annat. Jag är ändå så stolt över henne och jag älskar alla mina barn och barnbarn, de viktiga i mitt liv. Jag önskar dem allt gott.

Men vi gråter inte över spilld mjölk utan tuffsar till oss och så går vi vidare och framåt i livet.


Bilden är tagen av GJ Lannér

Det har varit händelserika och härliga dagar för oss.

Må gott!!


Min blogg fungerar inte

Jag har försökt att blogga hela kvällen. Jag har lagt in bilder och text men nu ger jag upp för ikväll.

RSS 2.0