Restaurang fjällglimten

Det är här jag jobbar just nu. Hos min bror och svägerska. Det är tredje sommaren i rad men denna gång blev det bara tre veckor på grund av min opererade arm.  Nu är det sista dagarna innan stängning. Arbetar min sista dag på fredag för denna säsong. Vi får se vad som händer nästa sommar.

Kan ju bara säga att det är väl värt ett besök. Ni får njuta av mycket god mat som rökt röding och souvas...mums.

Jokkmokks ringen

Måste ju bara visa upp en väldigt vacker ring som jag faktiskt köpte förra sommaren. Tycker den är otroligt fin..Blir någon sugen på att inhandla denna så hittar ni den på  Jokkmokks tenn

Den finns även i guld, väldigt snygg men jag föredrar silver
Pigg och rask

Igår kom jag hem efter en arbetsdag med mycket städning. Kände mig helt slut i kroppen så jag gick och la mig tidigt för att läsa en bok men jag hann inte med så många sidor innan John Blund kom på besök. Men i morse klev jag upp klockan sju. Snacka om att jag var trött men efter min dos av kaffe så piggnade jag till.
Tog en långpromenad med Bernard som blev så fruktansvärt smutsig i det blöta gräset och gruset så när vi kom hem så bar det raka vägen in i duschen.  Den lilla knorrade inte något denna gång utan verkade faktiskt njuta av att få bli ompysslad med tvättning..men ack så ynklig man kan bli när man är en våt hund. Jag kunde inte låta bli att skratta gott när jag väl hade frotterat av den värsta vätan från hans kropp. Herregud så mycket päls min lilla vovve har. 
Måste ju helt klart visa ett kort när han är blöt.

          

Efter ett tags race genom lägenheten så blev han fönad utav mig. Snacka om att ha det bra, eller hur?
Har fått rådet av andra hundägare som har hundar med massor av päls att det torka med fön. När det var gjort så blev han lurvig som vanligt.

Har jobbat idag och det har varit en hel del städning så när jag kom hem ikväll så var jag uppe i varv.  Kände mig pigg och rask så jag fortsatte med städningen och det känns toppen att få ha jagat bort lite dammråttor med snabeldraken. Tog även en svängom med kvasthilda. Skönt, nu är det gjort.  Nu kan jag pusta ut en vecka. Kan ju inte påstå att det är mycket städning, tvättning och annat nu när vi bara är två eller rättare sagt tre:)

I helgen vankas det festligheter. Det är höstmarknad här i Jokkmokk. Så det blir att gå ut och ha lite kul under helgen. Kanske hitta mig nått att shoppa....ja vi får väl se.

Sköt om er alla och må gott!!

Livet rullar på

Jag har friskskrivit mig och börjat jobba igen efter många veckor i träda.  Sedan två veckor tillbaka arbetar jag hos min kära bror och svägerska. Det känns underbart att komma igång igen fast  musklerna värker och jag har träningsvärk varje dag, men jag blir starkare och starkare för var dag som går, vilket är väldigt positivt. Gäddhänget på vänster armen får sig en duving varje dag. Nog är det märkligt att musklerna förtvinar så vansinnigt fort?

Nu stundar höstmarknaden och det kommer att bli kul med lite håll i gång i skogen.
Livet går sin gilla gång och allt känns så underbart bra.

God natt mina vänner!

Bloggtorka

Nu har jag nog fått lite bloggtorka. Jag har inte bloggat så mycket på sista tiden. Det kanske beror på att dagarna inte är så hektiska och att jag har gått in i någon slags dvala? Jag kan ju inte skryta med att jag har haft fullt upp under sommaren heller. Känner att jag helt enkelt inte haft så mycket mer att tillföra just nu.
Men jag kommer tillbaka.

Ger inte upp

En tävling till som jag tycker jag är värd att vinna. Om det skulle hända mig så blev jag överlycklig. En rosa underbar liten dator som passar en kvinna i min smak. Passar det någon av er?
RSS 2.0