Jippi!!

Mormors lilla pärla sitter nu i bilen på väg upp hit, oj vad jag längtar.
Nu fick jag lite eld i baken och ska ta tag i saker!

Må gott alla!!

Sätt igång med en sång...do da!!

Här sitter jag och degar framför datorn när det finns MASSOR av annat att göra men det är svårt att komma igång. Jag hatar verkligen att vara arbetslös, jag blir så lat och skjuter upp saker och ting eftersom jag anser mig ha all tid i världen till att göra dessa sysslor. Så i stället för att sitta här kan jag ju putsa fönster, städa lite, packa inför den kommande påsken...men inget händer just nu i alla fall...jag har ju all tid i världen till det. Jag behöver vara lite mer effektiv än jag är nu men det är nog bara att sätta "kniven mot strupen" så att det blir lite fart här i huset.


Min kära far sa alltid "sätt igång med en sång...do da!"

Så jag gör som min fader sa...

I dag ska jag koka palt och göra tacogratäng som vi ska ta med oss till stugan. Det är skönt att ha en del mat klar för värmning när vi väl är på plats. Även om vi har all tid i världen till att laga mat där men vi ska njuta av sol och härligt väder samt trevligt sällskap.


Med detta lilla lata inlägg vill jag önska mina vänner och alla jag känner en Glad Påsk!!
Tvättar och står i...Ikväll har jag tagit tag i veckans tvätt och den är snart klar. Tanken för mig tillbaka i tiden då min kära mor berättade hur det var för henne under den tiden då det inte fanns någon tvättmaskin.
Hon fick gå  ner till sjön och hacka hål i isen för att skölja tvätten som hade fått koka med såpa, och det måste ha varit ett elände och kallt som sjutton om fingrarna.

Tack och lov har vi det så bra i dagens lägen när det är enkelt att få all smutsig tvätt ren, torkad och in i skåpen under några timmar.

Jag är glad och tacksam för det.

Nu börjar uppladdning inför påskhelgen. Imorgon blir det paltkok och lite annat smått och gott som ska med till stugan. Jag ser fram emot en härlig helg med mina kära.

Må gott!

Har varit borta ett tag

Har nu varit borta från bloggandet ett bra tag men jag har inte haft någon större lust till det och då får det vila ett tag. Livet går sin gilla gång här uppe i norr. Snön smälter och på det flesta ställen är det faktiskt äntligen torrt. Jag har fått stoppa in den lilla hunden i duschen efter varje promenad men idag behövdes inte det.

Ikväll ska jag bänka mig framför tv:n kl 20,00 och se körslaget som dottern är med i. Det ser jag fram emot.Nu har jag laddat mobilen för helt klart ska jag rösta på TEAM LISA!

Ha en underbar lördag alla ni goa människor!!

Kärlek

Kärlek är till för oss alla. Kärlek är något vi känner, kärlek är något jag känner varje dag. Jag är lyckligt lottad som har så mycket kärlek omkring mig och därför vill jag dela med mig om det jag har i övverflöd.

Jag delar med mig av min kärlek och  jag hoppas att ni sprider den vidare!


Kram / kärlek
RSS 2.0