Luleå

Igår styrde vi kosan till Luleå i arbetet och vi hade en mycket givande dag. Denna vecka är lite hektiskt med massor av roliga saker som händer på arbetet och jag går upp i det med liv och lust. Det jäkliga i kråksången är att jag åt en seg godis på hemvägen och det bara kraschade till i munnen, en tand gick sönder. Det är ju lägligt för mig som har världens tandläkarskräck men det är bara att bita ihop och gå till tandläkaren på fredag morgon.

 Till helgen vankas det trevligheter här i Jokkmokk, det är nämligen Jokkmokks marknad och jag ser fram emot en helg tillsammans med goda vänner och festligheter.

Ha en toppendag alla goa!!

Kommentarer
Postat av: emelie

Ja om du kommer hit och äter den :)

2010-08-25 @ 08:16:01
URL: http://emsip.blogg.se/
Postat av: Jennifer

beror på att jag inte vill att vissa ska läsa min blogg.. :) jåå.. men det är ju mamma det. kram

2010-08-25 @ 14:40:53
URL: http://jennikha.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jo allt är bra själv då? Jo det var det men jag hade inte ork.. jag behövde få sova och då passade jag på medans dom tog med sig aida in till jokkmokk :)

2010-08-26 @ 11:16:02
URL: http://jennikha.blogg.se/
Postat av: Pia

Hoppas det gick bra med ditt besök hos tandläkaren. För mig har det varit ett elände.. Jag är inte rädd för tandläkaren utan jag är rädd att käken ska fastna i gap-läget. Har ett diskbråck/dislokation i käken, så det har varit en plåga. Usch och fy!!!

Ha det så gott däruppe! Kram!

2010-09-24 @ 20:54:19
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0