slut som artist

Oj oj vilka dagar, igår tog jag en vilodag och gjorde inget annat än tog en cykeltur till elgiganten. Orkade inte ens diska upp lördagens disk. Inte likt mig alls men kroppen har sagt sitt. Men idag vaknade jag med nya tag. Har städat ur vardagsrummet och mitt sovrum samt tagit köksfönstren och fy tusan så smutsigt det var mellan fönster och dörrar, helt svart av avgaser. Undra vad jag har andas in under mina tretton år i denna lägenhet?? Huga, vill inte ens tänka på det.
Nu har jag avklarat nio timmars intensiv städning och handen, ryggen säger till mig att sluta nu!! Få se om jag kanske vilar ett tag framför tv:n ett tag och kanske gör några ryck till. Måste tömma min garderob så jag kanske hittar lite mer energi för att ta itu med det.

Nu är det snålt med lite bilder, men jag vet faktiskt inte var min kamera är i dagsläget. Har inte sökt efter den så noga.
Nä nu slänger jag mig på sängen och glor på tv en stund. Längtar verkligen tills detta är avlsutat. Så jag kan ta igen mig lite efter flytten.

Hoppas ni andra har en härlig måndag!!

Flytt på gång

Har haft fullt upp nu i några dagar. Min käre bror har hjälpt mig rensa ut förråden, sen har barn och släktingar varit och hämtat det som jag inte kan ta med mig och som jag prioriterar bort. Har suttit i telefonen och sagt upp allt från bredband till telefonen. Nu har jag börjat städa ut en del. Men måste packa om mina saker som jag vill ha med mig.

Oj oj så mycket att göra. Bråda dagar med slit långt in på kvällskvisten. Nu har vi tagit en paus i allt stå hej!
Ikväll ska vi nog laga oss lite gott med något gott vin till. Det är vi väl värda, broder tuck och jag:)
Nej nu är det dags att starta om igen.

Må så gott!!


Nytt liv och nya tag

Nu har jag tagit ett stort beslut. Jag flyttar upp till min underbara särbo som ska bli min sambo framöver:) Det känns faktiskt otroligt bra och jag tycker jag tagit ett rätt beslut. Så nu har jag fullt upp med packning och rensning av hela mitt hem. Ska portionera ut det mesta av mina grejer som jag samlat på mig genom åren. Och det är inte lite vill jag säga. Men jag har ju fyra barn som kanske vill ha ett och annat. Resten skänker jag bort. Tar bara med mig det jag nödvändigt behöver. Sen får jag väl köpa nytt under tiden. H har ju redan ett välrustat hem, så det är något jag får tänka på, när jag packar. Vill helst bara köra en vända hit. Det är ju trost allt 40 mil enkel väg.

Jag kommer ju att åka hit både nu och då men då bor jag hos mina barn, så längtar jag för mycket efter dem är det ju bara att åka ner och de får komma till mig.

Nej nu är det bara att fortsätta med kaoset och försöka få någon slags ordning i oredan.
Ha en toppenkväll!!

Hemma igen

Igår kväll anlände jag till björkarnas stad tillsammans med min bror och svägerska. De hade bestämt sig för att åka vidare till Södertälje men tack och lov så stannade de kvar över natten. Jag och svägerskan åkte iväg och handlade, brodern gjorde bort lite jobb under tiden. Vi lagade god mat och drack gott vin till (jag och Elbjörg)...
Det blev en hel del surr om dittan och dattan, men det kändes så roligt att de stannade och vi fick njuta av en kväll tillsammans.

                                 
Min svåger och svägerska                               Gosiga storebror



De åkte vidare idag på eftermiddagen. När de for så blev det så tyst här hemma men eventuellt så får jag se mera av dem framöver, om inte annat så SKA vi hålla kontakt över telefonen.
Min näst äldsta dotter och hennes sambo kom förbi en stund, sen kom yngsta sonen Tim hit på middag. Han var krasslig och hängig, hade feber och mådde inte så bra, men jag tror att han tyckte det var skönt och gott att bli bjuden på middag.



Min lille Tim


Ikväll är det tyst här hemma, hör bara hur köksklockan tickar, och det känns faktiskt väldigt ensamt.
Men jag ska sätta mig och se en film, Harry Potter och Fenixordern.
Jag är ju så barnsligt förtjust i dessa filmer också.


Ha en trevlig lördagkväll!!

Hem igen!

Klev upp tidigt för att idag ska jag åka hemåt igen. Min bror och svägerska från Södertälje är här och hälsar på så jag passar på att åka hem med dem. Vi har haft en underbart trevlig påsk tillsammans och jag känner hur mycket jag har saknat dem. Men i sommar ska jag verkligen försöka ta mig ner och hälsa på dem och även min gulliga väninna Mia.
Hoppas verkligen jag kan genomföra det.

Nu har jag lovat att sätta ut en bild på min "nya" frisyr, tycker ju inte om att se mig själv på bild men vad gör man inte för sina vänner:) Nu är det ju faktiskt inte så lätt att fota sig själv som alla vet, men håll till godo! Det syns väl i alla fall att det är kort.

Kram på er alla goa som jag tycker så mycket om!




   

Tävling

Surfar runt och kollar in lite nya bloggar och hittade via min väninna Mia en bloggsida som är trevlig att besöka. Ni kan själva gå in och tävla här om en väggdekor.
Här i norr skiner solen och jag är ut lite då och då på balkongen. Känner mig lite trött, hängig och min mage är lite i olag. Nu är det inte så att jag är värst dålig eller så men magen molar på...ja ja..det går väl över det också som allting annat.


Tjingeling!

Påsken är över

Igår så tog påsken i Randijaure slut. Oj så härligt vi har haft det men någon skotertävling blev det inte av. Det var så mycket vatten på sjön så det var inte ett dugg roligt att vara ute och köra. Någon pimpling blev inte heller av, jo vinpimpling så klart. Tim och Ronny var ute och luftade skotrarna på fredag och när de kom tillbaka så hade killarna kört fast och slitit som djur för att komma loss. Det rök om deras varma kroppar. Sen kände Tim att han var ganska nöjd med sin skoterinsats. Jag å andra sidan tog några svängar med storebror vid spakarna. Så jag har i alla fall ÅKT skoter:) Men dagarna går ju så vansinnigt fort.
Roligt och trevligt har det varit att spendera dessa dagar med släkten. Hans-Åke bjöd oss på många glada skratt. Det är som Tim säger: "man kan aldrig vara lessen i Hasses sällskap", och jag håller verkligen med honom.
Solen har dock lyst både i ute, i hjärta och sinne. Tack kära syster och svåger för att vi får dela påsken än en gång med er!

Har tänkt lägga upp några kort sen, men måste först kolla att det är ok för alla!




Påsken

Påsken är i antågande och här är det verkligen aprilväder. Det snöar fast jag önskar att det vore strålande sol, men man kan ju inte få allt. Nu är det ett tag sedan jag skrev något men det har varit lite hektiskt för mig ett tag. Nu börjar det lugna ner sig. Tack och lov. Idag kokar jag palt som vi givetvis ska äta till middag men resterande ska vi ha med oss upp till Randijaure....gott att äta ute i skogen.

Yngsta sonen Tim är på väg hit upp, ska hämta honom på bussen ikväll..och det ska bli jättekul. Att han ska fira påsken med oss. Han behöver komma upp och andas lite norrlandsluft han också, känna lugnet och bara va! Ser verkligen fram emot att få umgås med honom, mina syskon med respektive och givetvis min älskling
...nu har jag längtat upp till Randijaure ganska länge och nu är det bara två dagar kvar.
Det ska bli så härligt!! Har min väninna Mia på besök i Umeå men denna gång får de klara sig själv, som förra gången men jag hoppas de har det bra trots allt, men nästa gång SKA jag vara hemma, jag lovar!

Önskar alla en trevlig och härlig påsk!!


RSS 2.0