Ibland blir jag bara så arg!!

Jag har blivit fostrad av mina kära föräldrar att se på alla människor som en individ och inte på vad man gör, ser ut. Jag är så glad över det och jag hoppas jag har fört det vidare till mina barn. Orsaken till att jag skriver detta är att en människa har uttryckt sig: SKA TJOCKISAR FÅ ANSTÄLLNING. Nu kanske jag är dum som länkar vidare till den sidan, men jag håller verkligen inte med hennes dumma uttalanden.vilket jag inte kunde motstå att kommentera med: Underbart att du är så bra!!

Jag blir bara så förbannat arg! Om man är tjock, fet, överviktig, smal, snygg, ful......Jag har ett värde som människa och det är faktiskt det som finns på insidan som verkligen bevisar hur jag är som människa, inte mitt yttre.
Jag är stolt och glad över den jag är och även över mina värderingar kring livet. Men men, alla måste kanske växa till och få genomgå sin egen resa för livet. Jag gillar ordspråket: Svinhugg går igen!


Julen

Jag har nog varit en snäll mamma mu för tomten kom med massor av fina julklappar. Jag blev så glad och överraskad av alla fina klappar. Tack alla mina underbara familjemedlemmar.

Jag har ju tjatat om en spark hur länge som helst och vad gör då jag, jo går och köper mig en spark två dagar innan jul och sambon ansåg att det var det dummaste jag har gjort och jag är benägen att hålla med. Jag ska aldrig göra om det igen. Men nu har jag en spark som jag kan njuta av när jag glider till arbetet. Ser fram emot lite varmare dagar då jag kan nyttja mitt nyförvärv. Jag har endast använt den några gånger sen inköpet.Jag var till svärfar och fick mig en fin rottingkorg som jag sätter på sparken när jag ska och handla. När det vankas varmare vårdagar ska jag och Lilla B ge oss ut på lite turer och blir han trött så får han åka i korgen.

Jag njuter av livet!


Lite uppdatering

Som sagt så är jag dålig på att uppdatera vad som sker mitt i livet. Lusten att blogga går upp och ner, men så är det ju med livet.

Det har hänt en hel del och en sak har jag gjort som jag är väldigt stolt över och det är att jag har övervunnit en rädsla. Jag, lilla jag har varit nere under jorden, på 540 meters djup. Jag måste i ärlighetens namn berätta att jag hade bestämt för att stanna uppe på moder jord när vi besökte LKAB- Kiruna gruvan. Men efter många om och men så tog jag beslutet att sätta mig i bussen som skulle föra oss ner, ner, jäkligt långt ner. Mamma mu hade hjärtklappningar när vi åkte ner i den mörka tunneln. Det kändes trångt och otroligt läskigt och jag tror bestämt att jag sa "vad fan har jag gett mig in på??". Jag trodde aldrig jag skulle komma mig upp i dagsljuset något mer. Men när vi väl kom ner på 540 meters djup och allt blev plant igen så kändes det mycket bättre.

Det var så intressant och jag ångrar mig inte en sekund att jag övervann min rädsla. Det var en otrolig upplevelse. Nu har jag gjort det och kommer inte att göra om det igen.Samma dag så besökte vi Jukkasjärvi och Ice-hotellet. Men så fantastiskt det var där med alla dessa vackra sängar och skulpturer. Tyvärr så var kyrkan uppbokad för bröllop och även sviten så vi kunde inte besöka den. Nu ska jag dela med mig av besöket.


Otroligt vacker iskristall lampa


Fiskens ögon lyser


Här kan man sussa gott, eller?Ha en härlig lördag!


RSS 2.0