Har fått arbete!

Jag har fått sommarvikariat på ett asylboende för ensamkommande flyktingungdomar och kommer att arbeta med det från och med den 14 juni. Jag är verkligen helt överlycklig över det här arbetet och jag önskar att det kommer att leda till en fortsättning. Nu har jag ju varit där och arbetspraktiserat under ca två månader och jag trivs toppenbra.  Vilka ungdomar och vilken personal, som har tagit mig till sig från min allra första dag. Jag har knappt ord för det. Jag lär mig och utvecklas hela tiden och det är så otroligt roligt att gå till jobbet varje dag. Just nu har jag ett sjukvikariat för en kort tid, men vad gör det när jag trivs så här bra? Det passar mig verkligen som handen i handsken.

Ett stort minus är att sonen åkte tillbaka till Umeå idag men enligt planerna så kommer han tillbaka om en vecka ungefär. Det ser jag fram emot.

Jag vet jag är dålig på att visa bilder men här kommer lite efter gårdagskvällens lilla utflykt. Håll till godo!

Sommaren är på väg

Nu har det ännu igen gått ett tag sedan jag bloggade och sommaren är på intågande.  Jag är faktiskt i valet och kvalet om jag ska lägga ner verksamheten. Det känns just nu som om att all min eneregi går åt till så mycket annat men ändå så har jag så mycket att säga, trots allt. Jag tänker och funderar ett tag till över hur jag ska göra. Ibland så kommer det en sån otrolig lust över att skriva och berätta men det kommer stunder då det är så tungt att bara komma till skott. Jag vet att mina nära och kära vänner vet vad jag menar.


RSS 2.0